Design District 2014

Gisteren was ik een dagje op stap met Martin, Anita & Anke van www.drentenvandijk.nl . We hebben DESIGN DISTRICT in Zaandam bezocht. Het is een vakevenement voor interieurdesign. Verschillende merken presenteren hun nieuwe (en bestaande) collectie op de beurs. Iets verder in Zaandam zit het merk ZUIVER gevestigd. (www.zuiver.com) De showroom van dit merk mochten we ook bezoeken en hun nieuwe ‘vintage’collectie ziet er veelbelovend uit. Geëindigd bij Loods5.

designdistrict-zaandam
designdistrict-zaandam (1)
designdistrict-zaandam (2)
designdistrict-zaandam (3)
designdistrict-zaandam (4)
designdistrict-zaandam (5)
designdistrict-zaandam (6)
designdistrict-zaandam (7)
designdistrict-zaandam (8)
designdistrict-zaandam (9)
designdistrict-zaandam (10)
designdistrict-zaandam (11)