Bruidsfotografie Kazerne Eindhoven | Mark & Yori

Yes, ik was megablij want ik mocht afgelopen vrijdag naar Eindhoven. Ik ken het vooral van de Dutch Design Week en was gelijk verliefd op de mooie gebouwen op Strijp S en al het andere moois wat daar te vinden is. Het was de perfecte dag.. één van mijn favoriete steden, mooi weer en een stralend bruidspaar. Als ik dan ooit mag trouwen dan graag in zo’n zelfde soort setting. De foto’s werden gemaakt op het voormalig industrieterrein van Philips: Strijp S. Mark & Yori waren helemaal weg van de Kazerne, maar wisten niet zeker of er getrouwd kon worden. Het is gelukt en zo zijn zij het eerste bruidspaar wat hier officieel is getrouwd. Wat een locatie, wat een sfeer :)! De barbecue & het feest werd gehouden in het Ketelhuis. Wederom super met hoge plafonds en een industriële  look.  Mijn avond eindigde met een gelikte openingsdans van het bruidspaar.

bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_004bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_006bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_005bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_003bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_002bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_001bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_007 bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_008bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_010 bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_011 bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_009bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_012 bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_013 bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_014bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_015  bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_031bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_021bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_017 bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_018 bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_019 bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_020bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_016bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_023bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_022bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_024 bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_025 bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_029bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_027 bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_028bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_030bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_032 bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_033 bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_034 bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_035 bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_041bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_036 bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_037 bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_038 bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_039 bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_040bruidsfotografie_eindhoven_yorimark_042