Festival bruiloft Friesland | Roel & Jillian

De dag van Roel begon in ’t winkelcentrum Paddepoel in Groningen. Eerst naar de kapper en toen een ontbijtje scoren in de HEMA. Ik vertrok vanaf de HEMA rechtstreeks naar de Tike waar Jillian druk bezig was om zich klaar te maken. Het zag er al prachtig uit met de tent en de accessoires van TeLeukTrouwen . Hannah & Nina kwamen met geweldige bloemen van de pluktuin in Snakkerburen.  Wat een prachtig geheel! Kort na dat Jillian klaar was kwam Roel aan in de Tike. Eerst nog even zijn coole gehaakte strikje om (gemaakt door Jillian) en samen met de super coole Renault van Rutger had hij een groot ontvangst door de familie.

Daarna was het tijd voor de foto’s en het weer was prachtig. Soms zelfs te warm 😉

De tijd vloog voorbij met stukjes, speeches en de barbecue zodat het al snel 19.00 uur werd. Toen begon in de kerkdienst in de mooie Bonifatius kapel in Dokkum.

Vanuit de kerk weer terug naar het festival terrein. Eindelijk mocht er gedanst worden, Photobooth foto’s gemaakt door Fotodoos .

Het was een super bruiloft met een fantastische sfeer!

bruidsfotografie_friesland_roeljillian_001 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_002 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_003 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_004 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_005 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_006 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_007 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_008 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_009 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_010 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_011 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_012 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_013 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_014 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_015 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_016 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_017 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_018 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_019 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_020 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_021 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_022 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_023 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_024 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_025 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_026 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_027 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_028 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_029 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_030 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_031 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_032 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_033 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_034 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_035 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_036 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_037 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_038 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_039 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_040 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_041 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_042 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_043 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_044 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_045 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_046 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_047 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_048 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_049 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_050 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_051 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_052 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_053 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_054 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_055 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_056 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_057 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_058 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_059 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_060 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_061 bruidsfotografie_friesland_roeljillian_062

5 Comments

 • augustus 27, 2015

  Joke Haan

  Super mooi beeld van deze fantastische dag! Mijn complimenten!!!

 • augustus 31, 2015

  Jannie Hofstra-Trul

  Wat een vrolijke ongedwongen sfeer. De bloemen passen er precies bij. Eigenlijk een sprookjeshuwelijk. Alles werkte mee lijkt het wel. Een mooi begin van hopelijk een lang leven samen. Lieve groet.

 • augustus 31, 2015

  Rika van Leeuwen

  wat een leuke vrolijke foto,s zo te zien een erg leuke dag gehad, nog van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag

 • september 1, 2015

  Marguerite Privat

  Très belle fête ! Soyez heureux … Bisous à vou deux.

 • september 1, 2015

  Marguerite et Waldo Privat

  Merci pour ces belles photos. Vous êtes rayonnants ! Nous vous souhaitons beaucoup de bonheur. Gros bisous Marguerite et Waldo

Laat je reactie achter